Produktsortiment og kundeservice: +45 73 40 40 20

info@nordiccolor.dk​   |  danmark | england

Tag et kig på vores samarbejdspartnere herunder

I Nordic Color er vi stolte af at samarbejde med store europæiske virksomheder, der alle er førende inden for deres felter, og hvor flere af dem har vundet priser for deres innovative produkter.

Herunder er en kort beskrivelse af vores samarbejdspartnere.

LANXESS

LANXESS er et førende specialkemikaliefirma med et salg på 9,7 mia. EURO i 2017 og omkring 19.200 medarbejdere i 25 lande. Virksomheden er i øjeblikket repræsenteret på 73 produktionssteder verden over.

Kernevirksomheden i LANXESS er udvikling, fremstilling og markedsføring af kemiske mellemprodukter, tilsætningsstoffer, specialkemikalier og plast. LANXESS er opført i de førende bæredygtighedsindekser Dow Jones Sustainability Index (DJSI World and Europe) og FTSE4Good.

Nordic Color samarbejder med LANXESS om salg og distribution af farvepigmenter af mærket BAYFERROX® i Danmark og Norge.

Scholz

Laver farver til mange forskellige formål og har gjort det i 110 år. Lige fra begyndelsen har Scholz koncentreret sig om at opfylde kravene fra selv de mest udfordrende kunder ved at tilbyde nye innovative produkter i meget høj kvalitet. Scholz' produkter omfatter kort sagt farver til alt. Vi forhandler alle Scholz' produkter i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Ecoratio

Ecoratio er verdens førende firma indenfor miljøvenlige formolier til beton industrien. Det, der gør Ecoratio unikke indenfor formolie, er:

​​

 • Deres produkter er miljøvenlige.
 • De bruger ikke skadelige kemikalier, der kan forårsage sundhedsmæssige problemer.
 • Ecoratios formolie har den bedste indflydelse på din produktionsproces.
 • Ecoratio sikrer et højere investeringsafkast
 • Produkterne er de nemmeste at bruge – sammenlignet med konkurrenterne
 • Ecoratio tilbyder omfattende service for at give dig den bedst mulige oplevelse

​​

Nordic Color forhandler alle Ecoratios produkter i Danmark.

Danish Fibres

Er en global leverandør af specialiserede polypropylenfiberprodukter. Deres mål er at tilbyde polypropylenfibre af højeste kvalitet til alle formål.

Danish Fibres har en hurtig og fleksibel produktionslinje og kan producere PP-fibre til en bred vifte af formål, herunder:

 • Helt eller delvist at erstatte armeringsnettet i terrændæk
 • Brandbeskyttelse af tunneler
 • Effektiv vand- og luftfiltrering
 • Papirforbedring
 • Stabilisering af jord på sportspladser
 • …og meget mere

Hos Nordic Color samarbejder vi med Danish fibres om salg af fiber til primært betonindustrien i Danmark, Norge, Sverige Finland og de baltiske lande.

REMEI-BPB

Er leverandør til betonindustrien for produkter som flydende farver til beton, og der producerer en lang række beton additiver. Disse kan f.eks. bevirke en kraftig reduktion af kalkudblomstringer, cementreduktion, øge betonstyrken, forarbejdeligheden og modstanden over for frost osv.

Derudover har vi også et produktsortiment inden for betonpleje. Dette er produkter som imprægnering, beskyttelse og rengøring.

Nordic Color forhandler alle REMEI og BPB produkter i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Reckli

Er en af verdens førende leverandører af elastiske matricer, forme og flydende gummi. De har erfaring med og kompetence indenfor alle aspekter af strukturel og arkitektonisk udformning af beton. I Recklis hovedkatalog er der mere end 200 standarddesigns.

Ventraco

Er et af verdens absolut førende firmaer inden for indfarvning af asfalt. Der er blevet farvet millioner af tons asfalt gennem årene med Ventracos specielle højkvalitets indfarvningspigmenter. Desuden udvikler Ventraco forskellige tilsætnings stoffer til asfalt bl.a. stoffer, der sikrer, at mere gammel asfalt kan genbruges som ny asfalt. Vi forhandler alle Brugg Contec produkter i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Latexfalt

Latexfalt B.V. er en innovativ og markedsorienteret organisation, der fremstiller produkter baseret på bitumen og polymerer.

Latexfalt B.V ser innovation, bæredygtighed og samarbejde som vejen til succes for vejbyggeri, byggeri og industri.

Vi omfavner innovation gennem fremstilling af bæredygtige produkter for en bedre fremtid.

Det mest interessante i forhold til Nordic Color er dog deres meget innovative produktion af Klar bitumen til at lave indfarvet asfalt. Der er mange forskellige varianter, som passer til de fleste forhold.

Nordic Color forhandler alle Latexfalts produkter i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Brug for hjælp eller rådgivning?

- ring til os eller send en mail.

+45 73 40 40 20

info@nordiccolor.dk

Nyhed - Super Grøn formolie

Nordic Color har fået en ny formolie-partner - det er det Hollandske firma Ecoratio, der er specialister i ”Grønne” formolier til betonindustrien.

Disse miljøvenlige formolier er både særdeles effektive samt fuldstændig uskadelige for både naturen og de folk, der arbejder med dem.

​Copyright © Nordic Color 2018 | Alle rettigheder er forbeholdt