Produktsortiment og kundeservice: +45 73 40 40 20

info@nordiccolor.dk​   |  danmark | england

Tag et kig på vores samarbejdspartnere herunder.

I Nordic Color er vi stolte af at samarbejde med store europæiske virksomheder, der alle er førende inden for deres felter og hvor flere af dem har vundet priser for deres innovative produkter.

Herunder er en kort beskrivelse af vores samarbejdspartnere.

LANXESS

LANXESS er et førende specialkemikaliefirma med et salg på 9,7 mia. EUR i 2017 og omkring 19.200 medarbejdere i 25 lande. Virksomheden er i øjeblikket repræsenteret på 73 produktionssteder verden over.

Kernevirksomheden i LANXESS er udvikling, fremstilling og markedsføring af kemiske mellemprodukter, tilsætningsstoffer, specialkemikalier og plast. LANXESS er opført i de førende bæredygtighedsindekser Dow Jones Sustainability Index (DJSI World and Europe) og FTSE4Good.

Nordic Color samarbejder med LANXESS om salg og distribution af farvepigmenter af mærket BAYFERROX® i Danmark, Norge og Sverige.

Contec Fiber

Contec Fiber har omfattende knowhow om brugen af ​​syntetiske fibre der går helt tilbage til 70'erne men firmaet har skiftet ejer og navn siden den tid, men uden at firmaets Knowhow gik tabt.

I begyndelsen blev fibre kun brugt til optimering af betonens krympningsadfærd, men teknologien er gennem årene blevet yderligere forbedret. De fibre der er til rådighed i dag er i stand til enten at reducere eller helt erstatte den konventionelle forstærkning, altid baseret på statiske beregninger i henhold til de nyeste standarder og forskrifter.

Filosofi : Anvendelse af højkvalitets syntetiske fibre til generelle omkostningsbesparelser og CO2-reduktion.

Nordic Color forhandler alle Contec Fiber’s produkter i Danmark, Norge og Sverige.

Scholz

Laver farver til mange forskellige formål og har gjort det i 110 år. Lige fra begyndelsen har Scholz koncentreret sig om at opfylde kravene fra selv de mest udfordrende kunder, ved at tilbyde nye innovative produkter i meget høj kvalitet. Scholz produkter omfatter kort sagt farver til alt. Vi forhandler alle Scholz produkter i Danmark, Norge og Sverige.

Architects Paper

Blev grundlagt i 2008 som et Premium brand af Europas største tapetproducent, Creation Tapeten AG. Architects Paper udvikler innovative og eksklusive vægløsninger specifikt rettet mod arkitekter. De har mange gange vundet priser for deres unikke vægløsninger, der er ideelle til f.eks. hoteller, administrationsbygninger, lobbier, butikker, sundhedssektoren og restaurationer. Vi forhandler alle Architects Paper produkter i Danmark.

Remei-BPB

Er leverandør til betonindustrien for produkter som flydende farver til beton og producerer en lang række beton additiver. Disse kan f.eks. bevirke en kraftig reduktion af kalkudblomstringer, cementreduktion, øge betonstyrken, forarbejdeligheden og modstanden over for frost osv.

Derudover har vi også et produkt sortiment indenfor betonpleje dette er produkter som imprægnering, beskyttelse og rengøring.

Nordic Color forhandler alle REMEI og BPB produkter i Danmark, Norge og Sverige.

Reckli

Er en af verdens førende leverandører af elastiske matricer, forme og flydende gummi. De har erfaring med og kompetence indenfor alle aspekter af strukturel og arkitektonisk udformning af beton. I Reckli’s hovedkatalog er der mere end 200 standard designs.

Ventraco

Er et af verdens absolut førerne firmaer indenfor indfarvning af asfalt. Der er blevet farvet millioner af tons asfalt gennem årene med ventraco’s specielle høj kvalitets indfarvnings pigmenter. Desuden udvikler ventraco forskellige tilsætnings stoffer til asfalt bl.a. Stoffer der sikre at mere gammel asfalt kan genbruges som ny asfalt. Vi forhandler alle Brugg Contec produkter i Danmark, Norge og Sverige.

Ooms

Ooms er et hollandsk firma der bygger veje, producere Asfalt, og bitumen.

Det mest interessante i forhold til Nordic Color er dog deres meget innovative produktion af Klar og Bright bitumen til at lave farvet Asfalt. Deres produkter Seloflex og Bitucolor er klar og Bright bitumen i flydende form, der er henholdsvis modificeret og ikke modificeret. Der er mange forskellige varianter der passer til de fleste forhold.

Nordic Color forhandler alle OOMS produkter i Danmark, Norge og Sverige.

Brug for hjælp eller rådgivning?

- ring til os eller send en mail.

+45 73 40 40 20

info@nordiccolor.dk

​CLEAN R - for et sundere og renere miljø

CLEAN R er en patenteret 2 -komponent løsning til at uskadeliggøre NOx partikler i luften og samtidig tilføre betonoverflader som f.eks. belægnings sten eller fliser selvrensende egenskaber og højere styrke.

​Copyright © Nordic Color 2018 | Alle rettigheder er forbeholdt