Produktsortiment og kundeservice: +45 73 40 40 20

info@nordiccolor.dk​   |  danmark | england

​Om Nordic Color Danmark ApS

Nordic Color er et dansk familiefirma beliggende i Sønderborg. Vi samarbejder med en række store europæiske virksomheder om salg, rådgivning og distribution af deres produkter i Danmark, Norge og Sverige. Disse virksomheder er alle blandt verdens førende indenfor deres produktfelter og er beskrevet nærmere under fanebladet samarbejdspartnere.

​Nordic Colors primære produktserie, er et komplet sortiment af varer til brug for arbejde med beton. Men vi levere også meget til især farve/lak og asfaltindustrien.

Nordic Color handler udelukkende B2B og på grund af vores lave omkostninger, samt de store mængder vi aftager, har vi meget konkurrencedygtige priser. 

Det er derfor altid klogt at få et alternativt pristilbud af os. Vi har eget lager i Danmark med over 500 tons af de mest anvendte produkter på lager og vi kan derfor sende mange af vores produkter ud til vores kunder fra dag til dag i Danmark. Hvis man bestiller en lagervare før kl. 12.00 har man den næste dag.

Nordic Color er en virksomhed i god vækst og i 2015 fik vi også børsens gazelle pris. Vi har igennem mange år bevist at vi er en kompetent og stabil handelspartner, både for vores kunder og vores leverandører. Vi ser også frem til at samarbejde med dig.

Brug for hjælp eller rådgivning?

- ring til os eller send en mail.

+45 73 40 40 20

info@nordiccolor.dk

​CLEAN R - for et sundere og renere miljø

CLEAN R er en patenteret 2 -komponent løsning til at uskadeliggøre NOx partikler i luften og samtidig tilføre betonoverflader som f.eks. belægnings sten eller fliser selvrensende egenskaber og højere styrke.

​Copyright © Nordic Color 2018 | Alle rettigheder er forbeholdt