Produktsortiment og kundeservice: +45 73 40 40 20

info@nordiccolor.dk​   |  danmark | england

​Om Nordic Color Danmark ApS

Nordic Color er et dansk familiefirma beliggende i Sønderborg. Vi samarbejder med en række store europæiske virksomheder om salg, rådgivning og distribution af deres produkter i Danmark, Norge og Sverige. Disse virksomheder er alle blandt verdens førende inden for deres produktfelter og er beskrevet nærmere under fanebladet samarbejdspartnere.

​Nordic Colors primære produktserie er et komplet sortiment af varer til brug i arbejde med beton. Men vi levere også meget til især farve-, lak- og asfaltindustrien.

Nordic Color handler udelukkende B2B, og på grund af vores lave omkostninger, samt de store mængder vi aftager, har vi meget konkurrencedygtige priser. 

Det er derfor altid klogt at få et alternativt pristilbud af os. Vi har eget lager i Danmark med over 700 tons af de mest anvendte produkter på lager, og vi kan derfor sende mange af vores produkter ud til vores kunder fra dag til dag i Danmark. Hvis man bestiller en lagervare før kl. 12.00, har man den næste dag.

Nordic Color er en virksomhed i god vækst og i 2015 fik vi også Børsens Gazelle Pris. Vi har igennem mange år bevist, at vi er en kompetent og stabil handelspartner - både for vores kunder og vores leverandører. Vi ser også frem til at samarbejde med dig.

Brug for hjælp eller rådgivning?

- ring til os eller send en mail.

+45 73 40 40 20

info@nordiccolor.dk

Nyhed - Super Grøn formolie

Nordic Color har fået en ny formolie-partner - det er det Hollandske firma Ecoratio, der er specialister i ”Grønne” formolier til betonindustrien.

Disse miljøvenlige formolier er både særdeles effektive samt fuldstændig uskadelige for både naturen og de folk, der arbejder med dem.

​Copyright © Nordic Color 2018 | Alle rettigheder er forbeholdt